25 april 2016

Nieuwe liefde

Eigenlijk is het al een tijdje aan de gang. Maar nu is het officieel. Ik heb een nieuwe liefde. Hij heet Tony. Tony ziet er fantastisch uit, heeft altijd een goed humeur en als ik hem zie begin ik te watertanden. Hij is stevig gebouwd en hij ruikt zo lekker. Daarbij heeft hij een grote collectie kleurrijke jasjes waar ik altijd vrolijk van word. Tja, het oog wil ook wat, hè?
Afgelopen weekend heb ik Tony nog beter leren kennen. In een film laat hij zien hoe zijn bedrijf zijn best doen om slavernij uit de cacao industrie te bannen. Het is een lange gecompliceerde uitdaging, waar veel tegenstrijdige belangen spelen. Het team van Tony heeft een onuitputtelijke positieve energie. Humoristisch, ontroerend en eerlijk wordt de geschiedenis van 10 jaar strijd in deze documentaire verteld. De strijd is nog niet gestreden, maar Tony werkt keihard om een bewustwordingsproces op gang te krijgen. En goed voorbeeld, doet volgen, toch?
Gelukkig is manlief helemaal niet jaloers; sterker nog, hij is behoorlijk allergisch voor Tony. Dus als we samen maar een beetje uit de buurt blijven, is het genieten geblazen! Maar ik wil dolgraag Tony met iedereen delen. Nou ja, niet de mijne eerlijk gezegd, maar zijn verhaal. Want op deze manier werken we samen met Tony mee aan een slaaf vrije en eerlijke chocolade industrie. Koop bewust en geniet ervan!
Tony
Van chocoladecrimineel tot wereldverbeteraar
Kijk voor de agenda op www.amstelfilm.nl/tony
Na sommige voorstellingen zijn er nagesprekken en is er ruimte voor discussie. Een aanrader!
www.tonyschocolonely.com

4 opmerkingen:

  1. Wordt bij die nagesprekken chocolade geserveerd? Mijn favoriet is die met caramel en zeezout, hmm.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je zal niet teleurgesteld worden! Hij heeft die avond zijn traditionele rood/blauwe jasje aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank je wel voor deze smakelijke tip!

    BeantwoordenVerwijderen